LAGE VELD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lage Veld. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 19:14 Het duurde echt dubbel zolang als de app zei. Echt jammer zou er vaker bestellen maar denk er over om ergens ander te gaan bestellen
29 jan 2023 om 18:55 Wat geweldig zeg !! Die bezorgers yusuf en ananas zijn altijd blij
27 jan 2023 om 22:14 Het duurde echt lang voordat het eten er was, vooral ook omdat we in de zelfde buurt wonen. Echter was het wachten wel waard want het was heerlijk! Zowel van doner als Turkse pizza was het vlees goed gevuld en goed op smaak. Wat meer saus is gewenst!
27 jan 2023 om 21:26 We hebben vaker bij hun besteld maar zo slecht als dat het vanavond was hebben wij nog nooit gehad. We weten dat ze normaal veel beter zijn. Volgende keer beter
25 jan 2023 om 20:00 Wederom top!
25 jan 2023 om 13:03 Beste service die je ooit kan krijgen ! The best !
24 jan 2023 om 22:06 Kapsalons besteld, erg lekker en goed warm. De turkse pizza was niet zoals we besteld gadden maar na een tekefoontje werd dit rechtgezet en binnen 15min bezorgd. Goede service, echt een aanrader.
23 jan 2023 om 20:16 Zoals altijd dikke prima!
23 jan 2023 om 7:37 Heerlijk gegeten, Sa… regelt het weer!! Ondanks het kouwe weer toch een heerlijke warme pizza/snacks ontvangen!
21 jan 2023 om 20:30 Eten was heerlijk. Bezorging was snel en het eten kwam lekker warm aan. Tot de volgende keer!! Mijn complimenten voor de kapsalon..
19 jan 2023 om 9:10 Super lekkere kapsalon. Mijn man zei dat het een van de beste is dat hij heeft gegeten.
16 jan 2023 om 19:46 Altijd top! Lekkere verse sla apart geleverd